Telefon: 011/219-16-28    Adresa: Lagumska 2, (bivša Gajeva) 11080 Zemun

TOPLA DEPILACIJA

Depilacija toplim voskom preporučena je metoda za trajnije rezultate i idealno rešenje kod problema urastanja potkožnih malih dlačica.

Razlika izmedju toplog voska i ostalih metoda je u tome što se toplim voskom čupaju dlačice iz korena, dok se ostalim metodama poput brijanja dlačice samo režu površinski, i za je neophodno svakodnevno brijanje, što baš i nije zgodan izbor.

Ono što je jako bitno napomenuti, jeste da se pre i nakon depilacije ne preporučuje piling, jer su moguće iritacije kože.

Nakon depilacije koža je osetljiva i trebalo bi izbegavati direktno nanošenje krema, dezodoransa, parfema, losiona i sl. U salonu postoje posebna ulja i losioni za ukljanjanje ostatka voska, a koji ujedno hrane i umiruju depilirani deo tela.

HLADNA DEPILACIJA

Hladna depilacija se primenjuje najčešće kod osoba sa kraćim i jačim dlakama. Osobe koje imaju proširene kapilare i sklone su pucanju istih ne bi trebalo da rade toplu depilaciju, već je naša preporuka da to odrade hladnom.

Kod hladne depilacije i trake i vosak se koriste samo jednom i isključuju mogućnost infekcije kože. Vosak se sa kože skida celuloznom trakom zajedno sa dlačicama i baca. Hladna depilacija je pijatnija zbog niske temperature voska koja je približna telesnoj i ne postoji opasnost od opekotina.

Nakon završetka postupka depilacije bilo kojeg dela tela (obrva, nausnica, lica, pazuha, ruku, stomaka, leđa, bikinija ili celih nogu) se nanose ulja, gelovi i kreme, za negu izdepilirane kože u zavisnosti koji deo tela se tretirao.

Facebook

 

 

Pronađite malo vremena da ulepšate svoj dan, da se prepustite uživanju u raznim tretmanima, jer lepota mora da se neguje.

Dragi klijenti očekujemo Vas sa velikim zadovoljstvom!

slide1
slide2
slide3